Viidentoista vuoden kokemus haastavien verkkopalveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Kattava asiantuntemus taustajärjestelmistä. Selkää puhetta, läpinäkyvää projektinhallintaa, tiivistä yhteydenpitoa ja aitoa asiakkaan kuuntelemista. Kaikki avuja, joiden ansiosta pääsimme Tamron kumppaniksi kehittämään mullistavaa terveyspalvelua.

Tulevaisuudessa jokaisen potilaan hoidolla on yksilöllinen hinta, sillä sairaala maksaa lääkeyhtiöille valmisteen hoitovasteen mukaisesti. Totta puhuen tulevaisuus on jo täällä, sillä kehitimme Tamron kanssa verkkopalvelun, joka huolehtii lääkkeiden arvopohjaisesta hinnoittelusta.

Monimutkaisen Tamro Link Hospital -palvelun kehitys ideasta käyttövalmiiksi tuotteeksi kesti vain puoli vuotta.

– Ei kalvosulkeisia, suoraan asiaan, läpinäkyvä toiminta, yhteiset työkalut, tiivis yhteydenpito, kyvykäs tiimi ja toimivat kemiat, luettelee Tamron palveluliiketoiminnan johtaja Hanna Kanerva onnistumisen avaimia.

Asiantuntijoidemme käden jälki näkyy Tamro Link Hospitalin jokaisessa kehitysvaiheessa: konseptoimme palvelun, teimme visuaalisen ja käyttöliittymäsuunnittelun, taustajärjestelmän kehittämisen ja integroinnit sekä web-käyttöliittymät.

Asiakaslähtöinen verkkopalvelusuunnittelu kannattaa

Toteuttamiemme verkkopalvelujen keskiössä on aina asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen. Tamro kutsuikin loppukäyttäjät alusta asti mukaan suunnitteluprosessiin.

Starcut otti meidän asiakkaidemme mielipiteet upeasti huomioon. Niin hyvin, että he eivät pilottivaiheessa keksineet enää mitään muutettavaa, Kanerva kertoo.

Teemme teknologiavalinnat aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Käytämme pääosin avoimen lähdekoodin kehitysmenetelmiä ja valitsemme ratkaisuja, jotka eivät kahlitse asiakasta meihin. Tamro Link Hospitalin alusta on yrityksen strategian mukaisesti Microsoft Azure. Palvelu on ylläpidossamme ja kehitämme sitä jatkuvasti tuomalla siihen uusia arvopohjaisia sopimusmalleja.

Tamro Link Hospital on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta innovaatiokilpailuissa ja seuraavaksi Tamro tutkii, kuinka sitä voisi tarjota muiden käyttöön. Työtapa pysyy samana.

– Rento, asiansa osaava ja asiakaslähtöinen tiimi saa aikaan huipputuloksen.Onko sinulla projekti?