Kumppanisi liiketoiminnan kehittämiseen

Lähestymistapamme on tehokas ja ketterä. Emme marssita konsulttien tai suunnittelijoiden armeijaa, joka vie kaiken johtoryhmäsi ajan. Puhumme selkeästi emmekä verhoa asioita teknologia jargonin taakse tai upota viikkoja ja kuukausia pitkiin palvelumuotoiluprosesseihin. Ratkaisemme liiketoimintahaasteet yhdessä kanssasi oli lopputulema sitten esimerkiksi toiminnallinen verkkopalvelu, mobiilisovellus, chatbot tai koneoppimisratkaisu.


UX / UI Design

Suunnittelemme kanssasi voittokkaan palvelun. Kerro meille ideasi, niin viemme sen eteenpäin toimivaksi palveluksi.

Lähestymistapamme on käyttäjäkeskeinen, otamme käyttäjän ja hänen tarpeensa huomioon kaikessa, samalla täyttäen asiakkaamme liiketoimintatavoitteet.

Design ei lopu palvelun julkaisemiseen, vaan on olennaisen tärkeää ottaa käyttäjien palaute vastaan ja kehittää palvelua palautteen perusteella eteenpäin.

design

Mobiilikehitys

Meillä on vahva kokemus mobiilisovellusten kehittämisestä sekä kuluttajille että yrityskäyttäjille. Tunnetuimpia tekemiämme mobiilisovelluksia ovat mm. If Aja hiljaa -navigointisovellus, Iltalehti sekä HIFK:n mobiilisovellus.

Mobiilisovelluksia tehdään erilaisiin käyttötarkoituksiin, joten myös paras toteuttamistapa vaihtelee sen mukaisesti. Joissain tapauksissa tärkeintä on kehittämisen nopeus, toisissa taas erikoisominaisuudet, runsas animaatioiden käyttö tai jatkokehitysmahdollisuudet. Myös se, kuinka paljon laitealustan eri ominaisuuksia halutaan sovelluksessa hyödyntää, vaikuttaa asiaan. Valitsemme mobiilisovellukselle sopivimman toteutustavan yhdessä asiakkaan kanssa riippuen sovelluksen käyttötapauksista ja vaatimuksista.

Sovellusten laadukas testaus ennen julkaisua ja ylläpito julkaisun jälkeen ovat tärkeä osa sovelluksen elinkaaren hallintaa. Tarjoamme aina tekemillemme sovelluksille ylläpidon.

Web-kehitys

Monilla pilvipalveluita ja chatbotteja hyödyntävillä ja niitä miettivillä yrityksillä ja julkisilla toimijoilla on pitkään ollut huolena se, että tunnetuimmat pilvipalveluiden tarjoajat, kuten Amazon, Microsoft ja Google pyörittävät palvelimiaan Suomen ulkopuolella.

Oli näiden huolien luonne ja syyt mitkä tahansa, niin toteutamme Chatbotteja, joiden tiedot pysyvät Suomessa. Toteutamme botit Googlen Dialogflow:lla, jossa voidaan valita tietojen säilytyspaikaksi mm. Googlen Haminan palvelinkeskus. Dialogflow mahdollistaa kuitenkin tietojen säilyttämisen missä tahansa palvelimella, joten hosting- ratkaisu voidaan toteuttaa täysin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Suurin osa toteuttamistamme chatboteista on nk. hybridi chatbotteja eli live chatin ja chatbotin yhdistelmiä. Kun yrityksen työntekijöillä on aikaa vastailla live chattiin, niin pidetään live chat päällä ja kun ei ole ja työaikojen ulkopuolella chat toimii bottina. Vaihtaminen toimii yksinkertaisella switch-napilla tai vaihtoehtoisesti voidaan ajastaa milloin live chat tai bot on käytössä.

Starcut on toteuttanut useita Chatbot -palveluita, joista uusin on https://www.lakiklinikka.fi/.

Lataa chatbot -ostajan opas

Olemme tehneet web-kehitystä yli 15 vuotta ja toteuttaneet laadukkaita toiminnallisia verkkopalveluita.

Asiakkaan liiketoimintatavoitteet ovat keskiössä toteuttamissamme palveluissa. Toteutuksen teknologiavalinnat tehdään yhdessä asiakkaan kanssa yleensä aina käyttäen open source -teknologioita. Pyrimme suoraan kommunikaatioon emmekä mene piiloon teknologioiden taakse.

Sopivan web-teknologian valinnassa huomioimme luotettavuuden, avoimet rajapinnat sekä elinkaaren. Meillä on hyvin kokemusta kaikista yleisimmin käytetyistä open source web-teknologioista ja frameworkeistä.

 

Taustajärjestelmät

Hyvin toimiva taustajärjestelmä on keskeinen osa toiminallista web-palvelua tai mobiilisovellusta. Meillä on laaja kokemus taustajärjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta.

Toteutamme taustajärjestelmät yleensä Java tai Python -ohjelmointikielillä. Lisäksi käytämme tunnettuja avoimen lähdekoodin komponetteja. Sovellamme API-first ajattelua, jossa suunnitellaan ja dokumentoidaan rajapinta ensin, jonka jälkeen taustajärjestelmää voi hyödyntää niin selaimella kuin mobiilisovelluksella. Näin vältetään myös nk. vendor lock -tilanne, ja asiakas voi tehdä jatkokehitystä kenen kanssa tahansa.

Käytämme usein nk. kontti-teknologiaa (Docker). Tämä yksinkertaistaa taustajärjestelmän ylläpitotarvetta sekä tekee sen skaalautuvaksi ja nopeaksi käyttää. Jatkuvan integraation ja testiautomaation ohella kontti-teknologia tarjoaa modernin tavan kehittää ja ylläpitää taustajärjestelmiä.

 Pilvipalvelut

Olemme käyttäneet Amazon AWS:n pilvipalveluita vuodesta 2008, jolloin toteutimme NBC Universalin mobiilipalvelut Pekingin Olympialaisiin. Palvelun käyttöaste vaihteli hyvin voimakkaasti muutamasta miljoonasta yli 70 miljoonaan käyttäjään ja AWS osoittautui loistavaksi hosting -ratkaisuksi skaalautuvuutensa ansiosta.

Amazon AWS:n lisäksi toteutamme hosting -ratkaisuja myös Microsoft Azurelle.

Tarjoamamme pilvipalvelut ovat:

1) Pilviratkaisujen suunnittelu ja konsultointi

2) Pilveen siirto

3) Palvelun / sovelluksen  jatkokehitys ja modernisointi

4) Palvelun / sovelluksen ylläpito ja tuki pilvessä

Suomen johtavat tietoturva-asiantuntijat ovat todenneet palveluitamme tietoturvallisiksi.
Ylläpito

Tarjoamme tuki- ja ylläpitopalvelut verkkopalveluille, mobiilisovelluksille ja taustajärjestelmille. Sitoudumme tarvittavaan SLA -tasoon. Pidämme huolen, että palvelu on käytettävissä sovitun SLA:n mukaisesti ja suoritamme tarvittavat päivitykset.

Tarvittaessa voimme antaa 2-tason käyttäjätuen.

Monitoroimme palvelun performanssia ja ylläpidämme palvelua ennakoivasti estäen mahdolliset käyttökatkot.