Mobiilikehitys -

Natiivi-, hybridi- vai React Native -sovellus? Sen päätämme asiakkaan kanssa yhdessä, läpinäkyvästi ja asiantuntemuksella. Menemme suoraan asiaan ja suunnittelemme laatua.

Meillä on vahva kokemus mobiilisovellusten kehittämisestä sekä kuluttajille että yrityskäyttäjille. Tunnetuimpia tekemiämme mobiilisovelluksia ovat mm. If Aja hiljaa -navigointisovellus, Iltalehti, IL Tulosvahti sekä HIFK:n mobiilisovellus.

Mobiilisovelluksia tehdään erilaisiin käyttötarkoituksiin, joten myös paras toteuttamistapa vaihtelee sen mukaisesti. Joissain tapauksissa tärkeintä on kehittämisen nopeus, toisissa taas erikoisominaisuudet, runsas animaatioiden käyttö tai jatkokehitysmahdollisuudet. Myös se, kuinka paljon laitealustan eri ominaisuuksia halutaan sovelluksessa hyödyntää, vaikuttaa asiaan. Valitsemme mobiilisovellukselle sopivimman toteutustavan aina yhdessä asiakkaan kanssa riippuen sovelluksen käyttötapauksista ja vaatimuksista.

HIFK päätti tilata joukkueen kannattajille heidän tukensa arvoisen applikaation ja yhteistyömme sai alkunsa. Nyt suosittu sovellus lähtee uudelle kehityskierrokselle.

– Ihmiset kuluttavat 90 % älypuhelimen käyttöajastaan sovellusten parissa. Se kertoo vahvasti kehitystyön tärkeydestä, sanoo HIFK:n viestintäpäällikkö Petteri Linnavalli.

HIFK-applikaatio on natiivisovellus eli se on kehitetty yksilöllisesti eri laitealustoille. Sen ansiosta sovelluksen käytettävyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa ja jatkokehitysmahdollisuudet rajattomat.

Ketteryys ja laatu ovat meille tärkeitä. HIFK-natiivisovelluksen ensimmäinen versio oli valmis testattavaksi jo muutaman kuukauden kuluttua projektin aloituksesta.

– Starcutin asiantuntijuus oli arvokasta! Meillä on selkeä näkemys fanien toiveista ja ammattilaiset puolestaan kertoivat, miten ne kannattaa toteuttaa ja sitten tehtiin, Linnavalli kuvailee syitä vauhdikkaaseen kehitystyöhön.

Asiakkaanamme saat avuksi joukon kokeneita asiantuntijoita: he ovat palvelumuotoilun, käyttöliittymäsuunnittelun ja ohjelmoinnin ammattilaisia. Läpinäkyvä projektinhallinta, huolellinen testaus ja jatkuva ylläpito ovat toimintamme kulmakiviä – asioita, joiden ansiosta saat keskittyä täysillä oman liiketoimintasi hoitamiseen. Linnavalli allekirjoittaa tämän.

– Mieleeni jäi erityisesti luotettavuus. Mistä sovittiin, se myös pidettiin.

Natiivi, hybridi vai React Native? Lataa opas tai ota meihin yhteyttä!