Ennen yritykset pohtivat, kannattaako pilveen siirtyä. Nykyään kysymys kuuluu ennemmin: ”Totta kai pilveen, mutta miten? Entä mitä sen jälkeen?” Meiltä löytyy asiantuntijavastaus kysymyksiisi ja tietotaito hoitaa kaikki pilvimigraation vaiheet suunnittelusta ylläpitoon ja jatkokehitykseen.

Kun Michael Phelps vuonna 2008 hyppäsi Pekingin olympia-altaaseen, seurasi suoritusta
NBC Universal -mobiilipalvelun välityksellä yli sata miljoonaa silmäparia. Palvelu toimi moitteetta yön hiljaisista tunneista käyttöpiikkeihin, sillä se pyöri loistavasti skaalautuvassa Amazon AWS -pilvessä. Palvelu oli kokonaan meidän toteuttamamme.

Meillä on yli kymmenen vuoden kattava kokemus pilvipalveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä palvelujen ja sovellusten modernisoinnista, jatkokehityksestä ja ylläpidosta. Amazonin lisäksi työskentelemme myös Microsoft Azure ja Google Cloud
-ympäristössä. Ja kun asiantuntijamme saavat luvan kääriä hihansa, alkaa tapahtua.

Socfinder on lastensuojelun hakupalvelu, jonka uusiksi ylläpitäjiksi ja kehittäjiksi me valikoiduimme. Otimme palvelun haltuumme vain parissa viikossa asiantuntevasti ja tehokkaasti.

– Kiitän Starcutia siitä, että he vastaavat kysymyksiimme aina nopeasti, kertoo Socfinderin toimitusjohtaja Hanna Pulkkinen.

Pilvipalvelun haltuunoton jälkeen alkaa ylläpito ja jatkokehitys

Tehokkaan haltuunoton jälkeen tehtävämme on varmistaa, että Socfinder pyörii moitteetta ja turvallisesti. Olemmekin testauttaneet omat palvelumme Suomen johtavilla, ulkopuolisilla tietoturva-asiantuntijoilla. Heidän arvionsa vahvistaa meidän olevan luotettava valinta.

Yksi tulevista työvaiheista on Socfinderin yhdistäminen toimialalle tärkeisiin palveluihin. Olemme mukana asiantuntijana, kun yritys käy integraatiokeskusteluja kolmansien osapuolten kanssa.

Me suunnittelemme aina loppuun asti mietittyjä kokonaisuuksia – ratkaisuja, jotka tuovat asiakkaan liiketoiminnalle maksimaalista lisähyötyä.

– Arvostan sitä, kuinka Starcut on itse tehnyt aloitteita ja ehdotuksia palvelumme parantamiseksi, Pulkkinen sanoo.Onko sinulla projekti?