TAMRO LINK HOSPITAL


Tamro Link Hospital on verkkopalvelu lääkkeiden arvopohjaiseen hinnoitteluun. Palvelua käyttävät sairaalat ja lääkeyritykset.  

TAMRO LINK HOSPITAL

Tamro Link Hospital on verkkopalvelu lääkkeiden arvopohjaiseen hinnoitteluun. Palvelua käyttävät sairaalat ja lääkeyritykset.  

Kuvaus

Tamro Link Hospital auttaa sairaalan henkilökuntaa arvopohjaisesti hinnoiteltujen lääkkeiden hallinnoinnissa. Palvelu yhdistää sopimukset, annokset ja hoitoajat käyttäjäystävällisellä tavalla. Raportointiosion avulla sairaala-apteekki seuraa ja hallinnoi sopimuksia vaivattomasti.

 

Haaste

Projektissa haasteena oli kehittää loppukäyttäjälle helppokäyttöinen palvelu, joka piilottaa palvelun loppukäyttäjältä monimutkaiset hinnoittelumallit. Sairaaloissa palvelulla on useita eri pääkäyttötapauksia käyttäjän roolin mukaan.

Ratkaisumme

Starcut ja Tamro yhdistivät voimansa toteuttaakseen Tamron idean uudesta palvelusta. Starcutin business- ja palvelumuotoilijoilta ei mennyt kauaakaan alustavan palvelussuunnitelman löytämiseen. Parin nopean tarkistusrundin jälkeen Starcutin kehittäjät pääsivät töihin. Kehittämiseen käytettiin nykyaikaisia konttiteknologioita. Pilottiversio oli valmis 4 kuukauden päästä ensimmäisistä kokouksista.

Yhteistyömalli

Starcut oli vastuussa projektinhallinnasta, palvelun UX & UI -suunnittelusta, backend- ja frontend-kehityksestä, ERP-integraatiosta sekä testauksesta. Palvelu toimii Microsoft Azure -pilvipalvelussa. Starcut vastaa palvelun tuesta ja ylläpidosta. Tamro oli vastuussa tuotteen omistajuudesta, sairaaloiden ja lääkeyritysten saamisesta mukaan, rajapinnoista ja lopullisesta hyväksynnästä.