EEZY KEYZ


EEZY KEYZ on helppokäyttöinen suojattu sähköpostipalvelu yrityksille ja yksityisille käyttäjille.

EEZY KEYZ

EEZY KEYZ on helppokäyttöinen suojattu sähköpostipalvelu yrityksille ja yksityisille käyttäjille.

Kuvaus

Starcut on toteuttanut helppokäyttöisen suojatun EEZY KEYZ -sähköpostipalvellun yhteistyössä suomalaisen IPRA Technologies Ltd Oy:n kanssa. EEZY KEYZ suojaa sähköpostiviestit ja liitetiedostot erittäin vahvalla moniavainsalauksella.

EEZY KEYZ -sovellus on yhteensopiva yleisimpien sähköpostipalveluiden kanssa, joten sen käyttäminen ei vaadi uuden sähköpostitilin luomista.

Haaste

Salaamaton sähköposti on liiketoimintariski, mutta salattuja sähköpostiviestejä on yleensä vaikea käyttää / vaativat ylimääräistä työtä. Vältä sähköpostiviestien rikkomuksia ja yritystietojen vuotamista helposti EEZY KEYZin avulla.

Ratkaisumme

EEZY KEYZ on helppokäyttöinen ratkaisu sähköpostin tietovuotojen estämiseen. Se salaa automaattisesti kaikki sähköpostiviestit ja liitteet käyttäjien välillä sekä matkalla internetin halki että laitteissa ja pilvessä. EEZY KEYZ on helppo ja nopea asentaa suojaamaan nykyistä sähköpostijärjestelmääsi.

Yhteistyömalli

Starcut toteutti EEZY KEYZ -palvelun mobiilisovelluksen iOS- ja Android-alustoille, taustajärjestelmän avaimenvaihtopalveluineen sekä web-palvelun tilausjärjestelmineen.

Haluatko tietää lisää?