Miten voit parantaa asiakaspalvelua ja myyntiä chatbotilla?

Chatbotit yleistyvät kovaa vauhtia. Chatbot voi tuntua kuriositeetilta, mutta se parantaa merkittävästi asiakaspalvelua ja tuo myyntiliidejä.

Chatbot on väsymätön ja kustannustehokas asiakaspalvelija 24/7. Se ei sido lainkaan asiakaspalveluresursseja ja hyvin ohjelmoituna pystyy vastaamaan valtaosaan asiakkaiden kysymyksistä.

Chatbotilla on helppo ohjata asiakas oikeaan palveluun, oikealle henkilölle tai sen avulla voi myös esimerkiksi jättää soittopyynnön. Chatbot voidaan integroida myös yrityksesi CRM-järjestelmään ja tuoda liidit sinne automaattisesti.

Chatbot voidaan yhdistää helposti live-chatin kanssa esimerkiksi niin, että live-chat on käytössä silloin, kun jollain yrityksen työntekijällä on aikaa vastata siihen ja aina muulloin käytössä on chatbot. Hyvä tapa aloittaa chatbot -projekti on ensin ottaa käyttöön live-chat, jolloin selviää mitkä ovat asiakkaiden useimmin kysymät kysymykset ja tuoda ne sitten chatbottiin. Vastaavasti jos live-chat on jo yrityksessä käytössä, nämä tiedot saadaan sen lokeista.

Lataa chatbot -ostajan opas

 

Tilaa blogimme