MUKANA TEKSTITV:N HÄVITYSTALKOISSA – IL TULOSVAHTI

Vuosikymmenten ajan suomalaiset ovat käyttäneet TekstiTV:tä monenlaisen tiedon lähteenä ja nykyäänkin sillä on lähes miljoona käyttäjää päivittäin. Näin mobiili-internetin ja appsien aikakautena tämä on todella hämmästyttävä luku. Kun 2000-luvun alussa tehtiin ensimmäisiä uutissovelluksia, puhuttiin että nyt tehdään TekstiTV:stä loppu. Näin ei kuitenkaan käynyt ja nähtäväksi jää, kuinka monta sukupolvea tarvitaan että YLE lopullisesti sammuttaa TekstiTV:stä valot. Suosituimpia sisältöjä TekstiTV:ssä tänäkin päivänä lienee edelleen perinteiset Uutiset, Urheilu ja Sää.

Viimeiset kuukaudet olemme Iltalehden kanssa kehittäneet IL Tulosvahti -nimistä sovellusta sillä ajatuksella, että tehdään tästä Suomen paras tulospalvelu. Sellainen, joka saa TekstiTV:n käyttäjätkin vihdoin pitämään sormensa pois tutulta TXTTV-nappulalta tarjoamalla käyttäjille notifikaatioilla otteluiden aloitukset ja tulostiedot useista kymmenistä eri liigoista.

Uudenlainen tulospalvelu

IL Tulosvahdin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on se, että voit personoida sen omien mieltymystesi mukaisesti. Suomalaiselle optimoidun lajivalikoiman joukosta löydät tällä hetkellä muun muassa seuraavien sarjojen liigat ja tulokset: Liiga, NHL, KHL, Mestarien liiga (UCL), Valioliiga, Veikkausliiga, Bundesliga, Seria A, La Liga ja Formula 1. Lisää lajeja ja liigoja lisätään jatkossa, joten kaikille käyttäjille on varmasti luvassa mielenkiintoista seurattavaa. Voit säätää, mitkä liigat ja joukkueet haluat nähdä sovelluksen etusivulla ja voit tilata kiinnostavien otteluiden ja sarjojen tapahtumista push-viestejä.

Tulosten lisäksi sovelluksessa on mahdollisuus liveseurantaan. IL Tulosvahdissa on käytössä markkinoiden johtava teknologia ottelutilanteiden seurantaan, joten pääset elämään otteluiden joka hetken reaaliaikaisesti, silloinkin kun et pääse seuraamaan ottelua paikan päälle tai televisiosta. Reaaliaikaisten tulosten lisäksi näet helposti sarjataulukot, pelaaja- ja joukkuekohtaiset tilastot, Veikkauksen kertoimet ja urheilu-uutiset samassa paketissa.

Lähtökohtana IL Tulosvahdille oli luoda Suomen paras tulospalvelukokonaisuus käyttäjän tarpeiden ja helppokäyttöisyyden pohjalta. Tulevaisuus näyttää, saadaanko näin kovimmatkin TekstiTV-fanit kääntymään IL Tulosvahdin puoleen.

Tilaa blogimme