Starcutin verkkosivujen tietosuojakäytäntö

Starcut on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi. Tämä tietosuojakaytäntödokumentti kertoo, miten käsittelemme henkilötietojasi verkkosivuihimme liittyen.

Henkilötiedoilla tarkoitamme mitä tahansa tietoa, jolla henkilöllisyytesi voidaan identifioida, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite tai muu henkilötieto, jonka annat.

Lue lävitse tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti ennen kuin käytät verkkosivujamme. Mikäli et halua hyväksyä näitä tietosuojakäytäntömme ehtoja, niin älä anna meille mitään henkilötietojasi ja poistu verkkosivuiltamme.

 

Henkilötiedot

Starcut käsittelee henkilötietojasi EU:n tietosuojadirektiivin 2016/679/EC sekä Suomen kansallisen lainsäädännön mukaisesti.

 

Mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämme henkilötietojasi ainoastaan parantaaksemme palveluamme ja voidaksemme palvelle sinua paremmin. Keräämme seuraavanlaisia henkilötietoja:

TIETOJA, JOTKA ANNAT OMASTA ALOITTEESTASI

Keräämme henkilötietoja, kun käytät verkkosivustoamme (liittyen myös mahdollisiin kampanjasivuihimme). Kysymme esimerkiksi nimeäsi, puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitetta sekä mahdollisesti muita sinuun liittyviä tietoja, kuten yritystä, jossa työskentelet.

AUTOMAATTISESTI KERÄTTÄVÄT TIEDOT

Kun vierailet verkkosivuillamme, tallennamme IP-osoitteesi, jotta voimme seurata verkkosivujemme käyttöä.

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme henkilötietoja verkkosivujemme yhteydessä seuraaviin tarkoituksiin:

  • asiakasviestintä ja asiakkuuden hoito
  • palveluiden tarjoaminen
  • sähköposti- ja muu markkinointi
  • rekrytointi
  • verkkosivuston kehittäminen ja tekninen ylläpito

Emme tallenna tietoja edellä mainittuihin tarkoituksiin pidempään kuin on tarpeen tai laki sallii.

 

Henkilötietojen käyttö ja siirtäminen

Henkilötietoja voidaan käyttää yrityksemme sisällä. Voimme valtuuttaa 3 osapuolia käyttämään henkilötietoja meidän puolestamme, jos siihen on selkeä liiketoiminallinen tarve.

Henkilötietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. Tällöin siirtoa koskevat EU:n tietosuojadirektiivi ja kansalliset säädökset.

Antamalla henkilötietojasi, hyväksyt sen, että henkilötietojasi voidaan siirtää, käsitellä ja tallentaa. Starcut sitoutuu tekemään kaikki kohtuudella vaadittavat toimenpiteet varmistaakseen että henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Starcut varaa oikeuden antaa henkilötietoja viranomaisille, mikäli lait tai määräykset niin määräävät.

 

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietää mitä henkilötietoja meillä on sinusta. Voit ottaa yhteyttä meihin voidaksesi tarkastaa että ko. tiedot ovat oikein. Pyynnöstäsi muutamme tai poistamme väärät tiedot.

Voit peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa tiedottamalla meitä asiasta. Tällöin poistamme kaikki henkilötietosi tietokannoistamme.

SÄHKÖINEN IMARKKINOINTI

Voimme käyttää sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle markkinointikirjeitä. Voit lopettaa markkinointikirjeiden saamisen painamalla unsubscribe tai vastaavaa toimintoa kirjeiden lopussa.

Käytämme kolmansien osapuolten palveluita internet –mainonnassa. Nämä palvelut saattavat käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja käynneistäsi verkkosivuillamme, näyttääkseen mainoksia, kun vierailet toisilla verkkosivuilla; tätä tietoa ei voida käyttää tunnistamaan sinua.

MUUT KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUT

Verkkosivustomme sisältää linkkejä toisiin verkkosivuistoihin ja sosiaalisen median palveluihin. Nämä sivustot voivat käyttää evästeitä kerätäkseen käyttäjä- ja henkilötietoja. Heillä on oman tietosuojakäytäntönsä, joihin kannattaa tutustua.

 

Yhteydenotto

Jos sinulla on mitään kysymyksiä liittyen tässä kerrottuun tietosuojakäytäntöömme tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, niin lähetä sähköposti osoitteeseen webmaster@starcut.com.

 

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöömme. Pyydämme sinua tutustumaan tietosuojakäytäntöömme aika ajoin.