Mobiilikehitys

Meillä on vahva kokemus mobiilisovellusten kehittämisestä sekä kuluttajille että yrityskäyttäjille. Tunnetuimpia tekemiämme mobiilisovelluksia ovat mm. If Aja hiljaa -navigointisovellus, Iltalehti sekä HIFK:n mobiilisovellus.

Mobiilisovelluksia tehdään erilaisiin käyttötarkoituksiin, joten myös paras toteuttamistapa vaihtelee sen mukaisesti. Joissain tapauksissa tärkeintä on kehittämisen nopeus, toisissa taas erikoisominaisuudet, runsas animaatioiden käyttö tai jatkokehitysmahdollisuudet. Myös se, kuinka paljon laitealustan eri ominaisuuksia halutaan sovelluksessa hyödyntää, vaikuttaa asiaan. Valitsemme mobiilisovellukselle sopivimman toteutustavan yhdessä asiakkaan kanssa riippuen sovelluksen käyttötapauksista ja vaatimuksista.

Sovellusten laadukas testaus ennen julkaisua ja ylläpito julkaisun jälkeen ovat tärkeä osa sovelluksen elinkaaren hallintaa. Tarjoamme aina tekemillemme sovelluksille ylläpidon.

Tilaa blogimme