HYVÄÄ JOULUA!

Vuosi lähestyy loppuaan ja on hyvä katsoa, mitä kaikkea kulunut vuosi on pitänyt sisällään. Ensiksi haluan kiittää kaikkia työntekijöitämme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tästä vuodesta. Vuosi 2017 on ollut Starcutille hieno vuosi projektien puolesta. Olemme päässeet tekemään uusia uraauurtavia ja mielenkiintoisia palveluja sekä kohdanneet isoja ja pieniäkin haasteita. Kaikki on ollut mahdollista ainoastaan hienojen asiakkaidemme ja työntekijöittemme ammattitaidon ja omistautumisen ansiosta.

Meillä Starcutilla on tärkeää, että työntekijät viihtyvät ja vietämme aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla. Keväällä vietimme urheilupäivää Serena Ski:ssä, jossa henkilökuntamme pääsi tutustumaan lumilautailun saloihin. Kesällä osallistuimme Helsinki AirShow lentonäytökseen purjeveneen kannelta. Lokakuun alussa teimme yhteisen virkistysmatkan Pietariin. Viime viikolla olikin pikkujoulujen vuoro, jotka pidimme tällä kertaa omalla toimistolla.

Hyvät suhteet myös asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ovat elintärkeitä meille, joten järjestime tapahtuman myös teille. Joulupuurotapahtumamme oli erittäin onnistunut, ja oli todella mukavaa vaihtaa kuulumisia rennoissa merkeissä glögin ja joulupuuron äärellä.

Tuleva vuosi näyttää Starcutin osalta hyvältä. Myynti- ja markkinointi, rekrytointi ja kasvuvalmistelut ovat meillä kovassa vauhdissa, joten uskomme että vuonna 2018 pääsemme toteuttamaan entistä mielenkiintoisempia projekteja entistä kovemman tiimin tuella. Innolla odotammekin ensi vuoden haasteita ja mahdollisuuksia, koska niiden avulla voimme kehittyä yhä paremmiksi ja pysyä kehityksen kärjessä.

Toivotamme koko Starcutin puolesta kaikille Hyvää Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2018!

Tilaa blogimme