BANKIFY – SOSIAALINEN RAHANHALLINTASOVELLUS

UUDENLAINEN RAHANHALLINTASOVELLUS

Starcut on toteuttanut Bankify:n kanssa mobiilisovelluksen, joka auttaa tasaamaan kuluja sosiaalisen verkostosi kesken. Bankify:n ansiosta kulujen jakaminen perheen ja ystävien kesken ei ole enää aikaa vievää tai hankalaa, vaan sovelluksessa voi helposti luoda uusia tapahtumia ja tasata kuluja osallistujien kesken. Bankify on kehitetty jatkuvasti kasvussa olevan jakamistalouden tarpeisiin, ja ne kuluttajat mielessä, jotka suosivat älypuhelintaan rahanhallintaan liittyvissä toiminnoissa.

Starcut on työskennellyt tiiviisti Bankify:n tiimin kanssa, ja on vastannut sovelluksen UI:sta, kehityksestä ja ylläpidosta. Samoin Starcut on vastannut Bankify:n backend-puolesta. Bankify on tällä hetkellä saatavilla Suomessa, Irlannissa ja Alankomaissa, mutta yritys tähtää nopeaan kasvuun uusilla markkina-alueilla, kuten Isossa-Britanniassa, Italiassa, Espanjassa ja Kaakkois-Aasiassa.

SOSIAALISTA RAHANHALLINTAA

Bankify:n tarkoituksena on tehdä rahanhallinnasta helpompaa ja hauskempaa. Sovelluksessa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka mahdollistavat tapahtumiin liittyvien kulujen tasaamisen, omien tulojen ja menojen seuraamisen sekä kulujen perimisen. Voit ladata Bankify:n itsellesi Google Play -kaupasta ja Applen App Storesta.

Tilaa blogimme