STARCUT – MITÄ MEILLE KUULUU?

MITÄ MEILLE KUULUU NYT?

Istuin eilen tulevan asiakkaan luona ja havahduin kysymykseen: Mitä Starcutille nykyään kuuluu?

Itseltäänkin tahtoo välillä unohtua, kuinka pitkä matka tällä yrityksellä on jo takanaan ja se missä kaikessa olemme olleet mukana. Täytyy todeta, että pohjaa on mistä ponnistaa. Tietenkin tärkeintä myynnin vetäjälle on se missä olemme mukana tulevaisuudessa.

Itse olen saanut olla mukana reilun vuoden verran ja voin sanoa, että matka on ollut mielenkiintoinen. Tutustuessani firmaan kyselin alan ihmisiltä mikä pulju tämä Starcut oikein on. Sain yhden mieleenpainuvan vastauksen, joka herätti mielenkiintoni täysin – ”Ne ovat mobiilikehityksen rokkistaroja, jotka ovat tehneet huikeita juttuja, mutta kukaan ei oikein tiedä tarkemmin, kun eivät tekemisistään juuri huutele”. Harva esimerkiksi muistaa tai tietää, että Starcut oli jo vuoden 2010 Vancouverin olympialaisissa mukana rakentamassa Dataan pohjautuvaa älykästä Vancouver Winter Olympics -sovellusta NBC Universalille, silloin ei vielä tosin puhuttu trendikkäästi AI:sta & Big Datasta.

 

MITÄ KUULUU STARCUTIN TULEVAISUUTEEN?

Edelleen sanoisin, että olemme niitä mobiilikehityksen rokkistaroja, mutta rinnalle on tullut monta muuta mielenkiintoista juttua laajoista Web-palveluista aina Chattibotteihin ja AR/VR -ratkaisuihin. Rinnalle on rakentunut myöskin laaja kumppaniverkosto, joiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman osaamisen.

Alkuperäiseen kysymykseen vastaan: Meille kuuluu erinomaisen hyvää! Tervetuloa toteamaan se itse, niin uudet työkaverit, yhteistyökumppanit, kuin asiakkaatkin – kannattaa poiketa, sillä yhdessä asiassa kuulumme myös alan kärkiyrityksiin, meillä on keskustan parhaat kahvit tarjolla! Kunhan allekirjoittanut ei toimi baristana…

Tilaa blogimme