EEZY KEYZ -HELPPOKÄYTTÖINEN SALATTU SÄHKÖPOSTISOVELLUS

Starcut on toteuttanut helppokäyttöisen EEZY KEYZ -sähköpostin salaussovelluksen yhteistyössä suomalaisen IPRA Technologies Ltd Oy:n kanssa. EEZY KEYZ salaa sähköpostiviestit ja liitetiedostot erittäin vahvalla moniavainsalauksella.

EEZY KEYZ -sovellus on yhteensopiva  yleisimpien sähköpostipalveluiden kanssa, joten sen käyttäminen ei vaadi uuden sähköpostitilin luomista. Kun sekä lähettäjällä että vastaanottajalla on käytössään EEZY KEYZ -palvelu, sähköpostit ja liitetiedostot suojataan automaattisesti. Ainoastaan vastaanottajan sovellus pystyy purkamaan salauksen ja muuttamaan tekstin selkokieliseksi oikeilla avaimilla. Käyttäjältä ei vaadita erityisiä toimiva salattujen viestien avaamiseksi.

Käyttäjän puhelimessa oleva sovellus luo jokaiselle sähköpostiviestille ja liitetiedostoille käyttäjäkohtaiset salausavaimet automaattisesti. EEZY KEYZ -salaussovellus hoitaa lähettäjän ja vastaanottajan välisen avainten vaihdon automaattisesti. Sovelluksessa ei käytetä lainkaan yleisavaimia.

Starcut toteutti EEZY KEYZ -palvelun mobiilisovelluksen iOS- ja Androidalustoille, taustajärjestelmän avaimenvaihtopalveluineen sekä web-palvelun tilausjärjestelmineen.

Sovelluksen ilmainen kokeiluversio on ladattavissa App Storesta tai Google Playstä.

Tilaa blogimme