STARCUT 2016: CANNES KULTAINEN LEIJONA JA MUITA VUODEN KOHOKOHTIA

2016 oli huippuvuosi Starcutille, saimme mm. kultaisen leijonan Cannesissa. 

Cannes Festivalsin kultainen leijona on mainosmaailman Oscar tai Nobel. Harvemmin kuitenkaan suomalainen teknologia-yritys on saajien joukossa. Teimme hienoa työtä yhdessä asiakkaamme If:n ja heidän luovan toimiston Forsman & Bodenforsin kanssa. Hyvä luova idea ja sen hieno toteuttaminen ei aina onnistu näin hyvin, joten pysymme edelleen nöyrinä ja panostamme myös jatkossa vahvasti tekemiemme sovellusten korkeaan laatuun.

Kultaisen leijonan lisäksi saimme amerikkailaisessa OneShow:ssa hopeaa ja pronssia. Lisäksi saimme kunniamaininnan Grand Onessa.

Palkintojen lisäksi vuoden kohokohtia olivat osallistuminen Helsinki Tallinna Race:en yritysveneiden luokassa sekä muutto uusiin suurempiin toimitiloihin Runeberginkatu 5:een.

Vuoden alusta tiimimme on kasvanut yli 50 % ja kasvu on jatkumassa ensi vuonna. Meillä on erittäin kansainvälinen tiimi, uskomme vahvasti kulttuuriseen monimuotoisuuteen ja kansainvälisyyteen. Yhdistettynä suomalaiseen järjestelmällisyyteen ja sisuun kaikki on mahdollista!

Näin vuoden lähestyessä loppuaan haluankin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja kiittää kaikkia asiakkaitamme ja tiimiämme tästä vuodesta, hyvästä yhteistyöstä ja hienosti tehdystä työstä. Joulukorttirahat olemme käyttäneet tänä vuonna Tallinnan lastenklinikan hyväksi.

Mukavaa Joulua ja Menestyksellistä Uutta Vuotta 2017!

Tilaa blogimme