Tekijät

Meille mobiili on ollut ykkönen viimeiset 15 vuotta. Kovan työn tuloksena olemme lunastaneet paikkamme Suomen eturivin mobiilisovellusten kehittäjänä. Tällä kunnianhimoisella joukolla aiomme pysyä kehityksen kärjessä jatkossakin.

 

Starcut

Olemme suomalainen yksityisomisteinen kasvuyritys. Meillä työskentelee monikulttuurinen joukko mobiilikehityksen ammattilaisia. Tarpeen mukaan hyödynnämme myös laajan kumppaniverkostomme osaamista.

Starcutin historia ulottuu vuosituhannen alkuun, jolloin teimme Nokian puhelimiin brändättyä sisältöä mm. Star Wars logoja, soittoääniä ja kuvaviestejä, joita ladattiin ympäri maailmaa. Vuosien varrella olemme toteuttaneet mobiiliprojekteja satoihin eri päätelaitteisiin ja tekemiämme mobiilipalveluita ovat käyttäneet kymmenet miljoonat ihmiset ympäri maailman.

Tänä päivänä keskitymme mobiili- ja websovellusten sekä niihin liittyvien taustajärjestelmien suunnitteluun, kehittämiseen ja ylläpitoon. Meillä on asiakkaina niin suuria kansainvälisiä yrityksiä kuin startup-yrityksiä, jotka ovat tekemässä ensimmäistä palveluaan. Meille jokainen asiakas on tärkeä kokoon tai toimialaan katsomatta.

 

aaa-logo-2016-fi-transparent         koodiasuomesta_gray