Starcut on suunnitellut ja toteuttanut Kamu-sovelluksen Marva Medialle. Kamu-kaupunkisovellus listaa Rauman seudun parhaat menot yhteen paikkaan. Sen selaajalle ei jää myöskään nälkä, sillä Kamusta löytyy lista Rauman ravintoloista sekä Lounasrauman tiedot.

Käyttäjät voivat valita, millaisista tapahtumista he haluavat saada ilmoituksia. Rauman kulttuurielämän ilmiöt tuodaan sovelluksessa esille myös juttujen muodossa. Sisältöä tehdään ennen kaikkea nuorten aikuisten näkökulmasta.

Tapahtumia järjestävät tahot voivat käydä itse ilmoittamassa omia tilaisuuksiaan mukaan sovellukseen. Kamun menokalenteriin sopivat niin seudulle saapuvien artistien keikat kuin kaupunkilaisten järjestämät pop up -ravintolatkin. Marva Media tarkistaa ja hyväksyy kaikki sovelluksessa julkaistavat menot etukäteen.

Kamu on toteutettu natiivisovelluksena iOS- ja Android-alustoille. Nämä olivat Marva Median tekemän kyselyn mukaan kaksi ylivoimaisesti suosituinta käyttöjärjestelmää raumalaisten nuorten aikuisten keskuudessa. Kyselystä selvisi myös, että juuri tapahtuma- ja ravintolatiedot ovat sitä sisältöä, jota kaupunkisovellukseen kaivataan.

Kamu onkin otettu hienosti vastaan. Ensimmäisen viikonlopun aikana yli 1200 käyttäjää kävi lataamassa Kamun itselleen Googlen Play-kaupasta tai App Storesta.