Starcut on suunnitellut ja toteuttanut Päteväksi-sovelluksen turvallisuuden koulutuksia tarjoavalle Alertumille. Sovellus mahdollistaa helpon kurssikalenterin selailun ja pätevyyskoulutuksiin ilmoittautumisen erityisesti mobiilikäyttäjille. Koulutuksia voi hakea helposti nimen perusteella, paikkakunnittain, ajankohdan tai kielen mukaan. Hakutulokset näytetään listana ja kustakin koulutuksesta löytyy lyhyt kuvaus.

Ilmoittautuminen koulutuksiin on tehty Päteväksi-sovelluksessa helpoksi. Erityisesti sovelluksen aktiivikäyttäjät hyötyvät siitä, että mobiilisovellus muistaa edellisellä käyttökerralla täytetyt tiedot. Maksutavaksi käyttäjä voi valita paperisen laskun, e-laskun tai maksaa suoraan sovellukseen liitetyssä maksupalvelussa. Ilmoittautumisvahvistus tulee sähköpostitse Alertumin taustajärjestelmästä.

Sovellus on toteutettu natiivisovelluksena iOS- ja Android-alustoille. Käyttöliittymä räätälöitiin mobiilikäyttäjää miellyttävään muotoon Alertumin verkkosivujen kurssihaun pohjalta. Visuaalisen suunnittelun valinnoissa seurattiin asiakkaan graafista ohjeistusta ja brandia.

Asiakkaan kommentti

Miksi lähditte kehittämään mobiilisovellusta?

Riku Aho, toimitusjohtaja: Hyvä asiakaspalvelu on meille alertumilaisille erityisen tärkeää. Olennaisena osana siihen kuuluu tavoitettavuus ja toimivat palvelut, niin puhelimella kuin tietokoneellakin. Mobiilisovelluksella haluamme parantaa puhelimella asioivien asiakkaidemme käyttäjäkokemusta ja helpottaa kursseille ilmoittautumista.”

Kuinka projekti mielestänne onnistui?

“Kokonaisuudessa projekti onnistui erinomaisesti. Pysyimme projektin mukaisessa aikataulussa ja Starcutin projektipäällikkö tiedotti projektin etenemisestä viikoittain. Sovelluksen testaaminen ja viimeistely tehtiin meille, työn tilaajille, helpoksi.”

 

Tutustu muihin toteuttamiimme sovelluksiin.